Home   >  
Events   >  
Gratis foredrag: Glæde og optimisme

Foredrag: Flemming Tiro Lund - UDSOLGT

Gratis foredrag med Flemming Tiro Lund. Kræver tilmelding.

24 maj 2022 19.00

Gratis foredrag: Glæde og optimisme


Ifølge psykoterapeutisk hypnoterapeut og coach Flemming Tiro Lund er danskernes mentale usundhed en katastrofe. Uanset alder eller køn, har danskerne fået det væsentligt dårligere, de sidste 10 år – det skal VI ændre NU.

UDSOLGT - der er lukket for tilmeldinger.Om foredraget - glæde og optimisme

Børn og unge har større angst, studerende har svære ved at gennemføre eksamen og studier, forældre er ramt at bekymringer for deres børns fremtid, medarbejdere føler sig udbrændt og ældre er mere deprimerede end nogensinde før. ”Det er samfunds skyld” – og vi kan ikke vente på at ”samfundet” ændre sig af sig selv. Vi er samfundet, og vi må tage ansvaret til os og ændre vores liv.

Jeg mødte en ung pige til et af mine foredrag, og hun havde det virkelig dårligt og havde haft det dårligt gennem længere tid, og i pausen i mit foredrag, sagde hun ”jeg har været ved flere foredrag og snakket med psykologer, og I siger alle sammen det det samme og det hjælper ikke” Mange er måske tilbøjelige til at tænke, ”jamen kære pige, hvad gør du selv, bruger du det der bliver sagt?” Men hun er jo fantastisk, fordi hun siger jo præcis det som 95% af alle os mennesker gør, når vi har det dårligt og møder modstand. Vi venter på at ”nogen” gør noget.

Flemming vil med sit foredrag, give redskaber og input, til at man kan få det bedre.

Tilmelding

Det er gratis at deltage til foredraget, men kræver tilmelding på
SMS/tlf. 29 22 87 29. UDSOLGT - der er lukket for tilmelding. 

Foredraget foregår tirsdag den 24. maj i Cafémødelokalet i MAGION
kl. 19.00.

Der opstilles stolerækker til gæsterne.

Foredraget varer cirka to timer med en pause, hvor MAGION Café vil være åben for salg.

"Jeg glæder mig til at du kommer til mit foredrag, og bliver ambassadør for ”det glade og optimistiske liv”. Tag endelig dine forældre, børn og nabo med. Jeg har et mål, og det er at du efter foredraget har fået redskaber til at gøre en forskel for samfundet og dig selv." - Flemming Tiro LundTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.