Home   >  
Events   >  
Giv os i dag vor daglige humor

Foredrag ved sognepræst Torben Pedersen

Torsdag den 20. februar kl. 19.00 i mødelokale 2.

20 feb 2020 19.00

Giv os i dag vor daglige humor


Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole afholder foredraget ”Giv os i dag vor daglige humor” foredrag ved sognepræst Torben Pedersen fra Fonnesbæk Kirke. Torben fortæller om hvordan både glæden og humoren trives fint inden for kirkens tykke mure.Ingen tilmelding - Alle er velkomne!

Betaling ved indgangen.

Pris inkl. kaffe/te: 80 kr. / medlemmer: 60 kr. 

Arrangør: Grindsted Husholdningsforenings aftenskole.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.