Home   >  
Events   >  
GAS REVY 2019 - Lørdag den 23. marts

GAS-REVY 2019

Årets GAS-revy er klar i MAGION den 21. til 23. marts. Husk at købe revy-tapas fra Café MAGION.

23 mar 2019

GAS REVY 2019 - Lørdag den 23. marts


"Hvor har de pengene fra" - revyholdet fra GAS er klar med et oplagt revystykke om livets gang i lokalområdet. I 2019 kommer de rappe revy-replikker og sange til at fyge i MAGION.GAS REVY 2019

Årets GAS Revy, der bærer undertitlen "Hvor har de pengene fra?", berører lokale emner som kunstgræsfodboldbaner, kviksølv i Engsøen, butiksdød i Grindsted, røgfri arbejdstid for kommunalt ansatte og selvfølgelig Den Jyske Sparekasse, som efterhånden er lidt af en evergreen i GAS Revyen. Der bliver dog også plads til Britta Nielsen med de 111.000.000 kr. og det samtykke, vi nok fremover skal sikre os, før vi kaster os ud i kønslig omgang med andre mennesker.

Nå ja, og så kigger den frygtede klagemands bror jo nok også forbi og fortæller, hvad han mener om livets gang i Grindsted.

På scenen finder vi i år Anne Lise Holm, Birgitte Antonius, Lene Krolykke Schmidt, Brian Andersen, Jørgen Madsen og Tom Madsen. Musikken bæres af kapelmester John Skou på klaver. I år akkompagneres han af to talentfulde musikanter fra MGK i Esbjerg på hhv. bas og trommer samt Rikke Reiff Brunsborg på baggrundsvokal, så publikum skal endelig bare synge med – vi kan overdøve dem, hvis de synger falsk. Revyen instrueres for fjerde år i træk af Niels Lind Brunsborg.

Torsdag den 21. marts

Revy kl. 19.30: 149,-

Revy med stor tapasmenu kl. 18.00: 299,-

Revy med spisning købes senest to dage forinden

KØB BILLET HER

Fredag den 22. marts

Revy kl. 19.30: 149,-

Revy med stor tapasmenu kl. 18.00: 299,-

Revy med spisning købes senest to dage forinden

KØB BILLET HER

Lørdag den 23. marts

Revy kl. 14.00

Revy med kaffe og kage kl. 13.30: 200,-

Revy med kaffe og kage købes senest to dage forinden

KØB BILLET HERTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.