Home   >  
Events   >  
Fra Grundtvig til Kim Larsen

Birgitte Hansen

Foredrag: En musikalsk tidsrejse fra Grundtvig til Kim Larsen.

10 jan 2023

Fra Grundtvig til Kim Larsen


En musikalsk tidsrejse i den stærke danske tradition for fællessang.

Arrangeret af Grindsted Musikforening.

Info om entré tilgår.Om foredraget

Vi har en stærk tradition for fællessang i Danmark. Danske digtere og komponister har beriget os med sange, som vi holder af. De genfortæller danmarkshistorien på en poetisk måde, de minder os om glæden ved årstidernes skiften og de vækker store og varme følelser til live.

Hvad var julen uden julesange - og hvad var en landskamp uden nationalsangen?Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.