Home   >  
Events   >  
Foredrag Per Larsen

På kanten af livet

Foredrag ved tidl. chefpolitiinspektør og formand for Børnerådet Per Larsen

15 jan 2019 @ 19.00

Foredrag Per Larsen


Per Larsen tiltrådte posten som formand for Børnerådet d. 1. oktober 2012 og blev genudpeget i december 2015. Han er også kendt for sin lange karriere hos politiet. Per Larsen har blandt andet været chefpolitiinspektør i Københavns politi fra 1993 - 2010.Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegade-sagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne.

Snart 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer. 

Per Larsen er jovial og oprigtig når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned. Det er bestemt ikke kedelig, men der imod interessant, spændende og frem for alt et vedkommende og humoristisk foredrag.

Tirsdag den 15. januar kl 19.00 i Magion. 

Café Mødelokalet.

Pris 100 kr (medlemmer 80 kr.) incl. kaffe/te.

Betaling ved døren – Alle er velkomne.

Arr. Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herForedrag
I MAGION

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.