Home   >  
Events   >  
Foredrag med Morten Bruun

Foredrag med Morten Bruun

Oplev en af Danmarks største fodboldkendere

16 jan 2024 kl. 19:00

Foredrag med Morten Bruun


Kom med til en helt speciel aften med en af Danmarks største fodboldkendere, når Morten Bruun fortæller om fodboldlivet med udgangspunkt i sin bog ’Kampdag’.

Arrangeret af Magion Bibliotek.Har Manchester United spillet på Bornholm? Hvornår var der sidst 2.200 tilskuere til en kamp på Grindsted Stadion? Hvor mange fodboldstatuer har vi i Danmark? Hvilken dansk by har tre klubber, som har mødt Real Madrid i Europa Cup'en? Har Englands to største fodboldikoner spillet for jyske klubber? Få svar på disse og mange flere tossede fodboldspørgsmål og hør om en række af Danmarks fantastiske fodboldhistorier, når landsholdskommentator Morten Bruun inviterer til en kulturel fodboldrejse på Magion biblioteket.

Vi opfordrer alle til at møde op i fodboldtrøjer - Alle der gør det, er med i konkurrencen om en signeret udgave af Morten Bruuns bog "Kampdag - turen går til dansk fodbold""

Billetter kan erhverves for 95 kr. på billundbib.dk/bruun.

I halvlegen kan der købes øl/vand og kaffe/the.

Arrangør: Magion BibliotekTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.