Home   >  
Events   >  
Foredrag med Hans Henrik Damgaard

Vildmarkseventyr i Canada

Tirsdag den 10. marts kl. 19.00 i Cafémødelokalet

10 mar 2020 19.00

Foredrag med Hans Henrik Damgaard


Kom med på eventyr i Canadas vildmark, og bliv inspireret til selv at opsøge din drøm.Hans Henrik Damgaard tog som 20 årig til Canada uden en krone på lommen, for at arbejde som jagt og vildmarksguide i Britisk Columbia. Det blev til et eventyr der skulle strække sig over tre år og kaste ham ud i halsbrækkende situationer og fantastiske naturoplevelser. 

Han fortæller energisk; om hvordan det er at stå ansigt til ansigt med bjørne, om hvordan det er at være 5 måneder uden internet, om ultimative jagteventyr på elge, bjergfår, snegeder, rensdyr og ulve. Det hele er understøttet af flotte billeder, spændende videoklip og en sund portion selvironi. 

Uden den store erfaring var en stejl læringskurve nødvendig for at gebærde sig blandt hærdede cowboys og som ansvarlig for 11 heste. Det er historien om at kaste sig ud i eventyret, stå overfor de største udfordringer og at vokse med opgaven. Der bliver også tid til refleksion over det simple liv i vildmarken, og hvordan man opnår ro. 

Hans Henrik er bl.a. medforfatter til bogen Gone Hunting: De vilde unge mænd.

 

Entré: kr. 50,-

Arrangør: MAGION BibliotekTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.