Home   >  
Events   >  
Foredrag: Alene i vildmarken

Alene i Vildmarken

Foredrag med Niklas Flenø Mikaelsen og Emil Frammé Hansen.

25 jan 2022 kl. 19.00

Foredrag: Alene i vildmarken


Hør vinderne af TV-programmet Alene i Vildmarken fortælle om deres oplevelser og baggrunden for sejren.

Niklas og Emil vil komme omkring deres mentale rygsæk, belyse vejen til et positivt og energisk sind samt at opnå sine mål.

Arrangeret af Grindsted Husholdningsforening.kræver tilmelding

På grund af covid-19 pladsrestriktioner er tilmelding nødvendig på: mail@ellenklausen.dk eller sms/tlf. 24643820Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.