Home   >  
Events   >  
Fødselsdag i MAGION Fitness - hele november måned!

Fødselsdag i MAGION Fitness - i hele november måned

Vi har super skarpe tilbud, konkurrencer og smagsprøver - kig forbi!

01 nov 2020 - 30 nov 2020

Fødselsdag i MAGION Fitness - hele november måned!


MAGION Fitness fylder 6 år i november!

Det fejrer vi med knaldgode fødselsdagstilbud i november måned!

Bliv fx. medlem for 0 kr. i oprettelse eller få en gratis kropsanalyse.Gratis Kropsanalyse

Foruden gratis oprettelse tilbyder vi en gratis kropsanalyse. En kropsanalyse viser dig sammensætningen af fedt, muskler og væske i din krop og giver en status på din generelle sundhedstilstand.

Et godt værktøj til at gå videre med et træningsprogram.

Træningsprogram

I november måned tilbyder vi derfor også træningsprogrammer til dig for kun 150 kr. Tilbuddet er gældende hver mandag, onsdag og torsdag
aften i november.

Henvend dig i receptionen, så hjælper vores uddannede personale dig.

Læs mere

MAGION Fitness tilbyder foruden lækre, moderne faciliteter også personlig træning, kostvejledning og særligt tilrettelagte bootcamps.

Vi har uddannede personlige trænere og kostvejledere samt super engagerede instruktører.

Læs mere om vores fødselsdagstilbud! Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.