Home   >  
Events   >  
FM & JM i Gymnastik

FM & JM
Grand Prix
Rytme

GGIF er i år værter for regionsmesterskaberne i Grand Prix gymnastik. Det bliver en spændende dag med en masse flot rytmisk gymnastik i MAGION

16 mar 2019 @ 10.00

FM & JM i Gymnastik


Grindsted GIF er i 2019 værter for regionsmesterskaberne i Grand Prix Gymnastik. Det bliver en spændende dag med en masse flot rytmisk gymnastik. Arrangeret af GGIF GymnastikFM & JM i Gymnastik

FM & JM i MAGION bliver en dag med god stemning, flot gymnastik og spænding.

Alle er velkomne.

GGIF har selv 5 lokale hold som skal deltage i konkurrencen.

Se programmet for konkurrencen

 

Entrépriser

Børn (6-12 år): 40 kr.

Voksne: 75 kr.

Betales ved indgangen Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.