Home   >  
Events   >  
Firmafesten med Mikkel Schrøder

Kom til et brag af en "Firmafest" med Mikkel Schrøder

Få et indblink i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder, når Mikkel Schrøder tager os med til en firmafest, der mildest talt stikker af.

21 feb 2020 20:00

Firmafesten med Mikkel Schrøder


”FIRMAFESTEN” er Mikkel Schrøders nye musikalske comedy show. Under overskriften ”Et smugkig i dine kollegers dybeste og pinligste hemmeligheder”, tager Mikkel Schrøder publikum med til en firmafest, der mildest talt stikker af!Om Showet

I dette one man/two band comedyshow skal Mikkel optræde til en firmafest, og bliver inviteret med til teambuilding inden aftenens fest. Firmaets ansatte skal lære hinanden bedre at kende, det bliver årets begivenhed, - forventningerne er tårnhøje.

Men i løbet af aftenen står én ting (udover at det nok ikke var så god en idé med fri bar) lysende klart: Alle har en skyggeside, og alle holder en hemmelighed som ingen andre kender til…!

I Mikkel Schrøders kærlige, rammende og morsomme parodier møder vi firmaets ansatte på storskærm, når han taler, fortæller og synger om dem.

Kom med til årets firmafest - du kan godt finde det gode grin og danseskoene frem!

Det siger pressen om showet:

Jydske Vestkysten: “Mikkel Schrøder, én af landets absolut bedste entertainere.”

Information: “Multiperformeren Mikkel Schrøder retter alle fortællinger ind i et lækkert flow, når han synger og spiller. Han spiller med alle charmemuskler, og det giver en klump i halsen: Sådan er det også at blive forført.”


SHOWMENU

MAGION Café har forberedt en lækker showmenu:

  • Langtidsstegt oksefilet – stegte krydderkartoffel – sky sauce –
    Bagte rodfrugter – sprød salat m/ærter og bacon
  • Blommetrifli med portvin – hvid mousse

Spisning starter kl. 18.

Showmenu: 155 inkl. gebyr

(salg lukker torsdag den 20.2. kl. 12)

Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer.

Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter (og har købt billetter) - skriv til msh@magion.dk eller ring på 32 22 49 66.

 


PRAKTISK INFORMATION

Showstart kl. 20.

– dørene åbner som regel en ½ time før showstart.

Entrépris: 280 kr. inkl. gebyr

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 32 22 49 60.

Kørestolspadser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 70 15 65 65.

Der sælges nummererede pladser.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herPraktisk
information

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser.

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.