Home   >  
Events   >  
Fight Night

Fight Night med Frederik Hede Jensen

Fight Night "The Homecoming" med Frederik Hede Jensen. Undercard Grindsted Amatør Bokseklub.

30 mar 2019 19:30

Fight Night


Frederik Hede Jensen er på hjemmebane i DJS Arena i Grindsted. Undercard udgøres af talentfulde boksere fra Grindsted Amatør Bokseklub. Dørene åbner kl. 18.45 - stævnet starter kl. 19.30. Billetter købes i døren. Arrangør er Bokseklubben Grindsted AK 1926.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.