Home   >  
Events   >  
Fed Dansedag i MAGION

For børn: Dansedag i MAGION

DGI Dans & Musik og Gymnastik inviterer alle danseglade børn og unge til denne fede dansedag.

31 okt 2021 09:30-16.00

Fed Dansedag i MAGION


Vi skal i fællesskab danse de fedeste danse, grine, svede og ikke mindst have pulsen op.

Arrangeres af DGI SydvestPROGRAM

Kl. 9.30 – 12.00 for de 6 – 10 årige

Er du klar til at give den gas til en rigtig dansefest? – Så er det her noget for dig!

Vi skruer helt op for musikken, danser til de fedeste sange og skråler med på de bedste MGP-hits. Vi skal gå på den røde løber, lære fede koreografier til MGP-sangene, lave små rytmelege, lære mooves fra TikTok og optræde for hinanden på skøre og sjove måder.
Det bliver helt sikkert en fest, og jeg glæder mig meget til at danse med dig.

Instruktør: Elise Anesen

Kl. 13.00 – 16.00 for de 11 – 16 årige

New School koreografi:

I denne lektion skruer vi op for musikken, fællesskabet og energien. Timen består af en kort opvarmning og efterfølgende undervises i en new school koreografi niveau 1-2. 
New School koreografien danser vi både til takten og lyrikken, og stilen genkender du muligvis fra musikvideoer med Chris Brown.

All-style dans med boogiz dance app:

Boogiz er en ny danseapplikation, hvor du kan lære at danse og sammensætte din egen koreografi. Du finder mere end 300 dansesekvenser og får hjælp til at lære dem, af Danmarks bedste dansere indenfor afro/dancehall, hiphop, new school, female, shuffle og breaking. 

I lektionen varmer vi op med en all-style opvarmning og efterfølgende er der tid til hygge, fordybelse og dans i mindre grupper. Sammen vælger jeres favorit trin, og skaber en koreografi - måske den minder om noget i kender fra TikTok eller måske den er helt unik?

Afslutningsvis viser vi dansene til hinanden, og hvis I har lyst, kan I filme jeres dans og blive en af de første til at dele på boogiz.

Instruktør: Maja Juel-Hansen

Danceventet foregår i VestJysk Bank Arena

De seje instruktører

Instruktør: Elise Anesen

Elise har danset showdance og sportsdans i mere end 15 år. Hun har været danse-instruktør i 10 år, bl.a. ved Let’s Dance, Aarhus Academy for Global Education, Aarhus Studenter Gymnastik og nu Vejlby IK. Hun er læreruddannet og lægger stor vægt på at dans og udtryk skal være sjovt, og at alle skal have en succesoplevelse med dansen.

Instruktør: Maja Juel-Hansen

Maja er uddannet på Flow og Gaardbodans samt Copenhagen contemporary Dance School. Hun har blandt andet undervist flere år på Skolerne i Oure og medvirket i en række musicals som "Elsk mig i Nat", "Grease" og "Vild med Dans -The musical".

Tilmelding

Pris: 150 kr. inkl. frugt og vand.

Tilmelding via DGI.dk

Tilmeldingsfrist 3. okt 2021 kl. 23:59

Der vil på begge hold være en pause med frugt og vand til deltagerne.

Yderligere information om eventen fås ved henvendelse til DGI: 

Ulla Smidt Dahlmann

Marisa Holm Schwartz

 

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.