Home   >  
Events   >  
Ella Krog

Foredrag: Hvem er du uden din historie?

Foredrag ved psykoteratepeut Ella Krog

21 okt 2019

Ella Krog


"Hvis du vil have virkeligheden til at være andet, end det den er, kan du lige så godt forsøge at lære en kat at gø."Foredraget vil give dig indsigt i et meget enkelt, stærkt og effektivt værktøj, der efter ganske kort tid, vil kunne ændre dit syn på dig selv og på andre. 

  • Du er ikke dine tanker.
  • Du er ikke dine følelser. 
  • Du er ikke din historie. 

Tanker, følelser og vores historie er noget vi har – men det er ikke den, du er. Du er så meget andet.
Lyder det tungt og svært? Det er det ikke. Det bliver både sjovt, berigende og motiverende.

Pris: 90 kr. / medlemmer 70 kr. incl. kaffe - betales ved indgangen.

Alle er velkomne!

Arrangør: Grindsted Husholdningsforenings aftenskoleTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.