Home   >  
Events   >  
Duncan Chisholm

Duncan Chisholm

Duncan Chisholm er en af Skotlands fineste violinister og komponister.

04 apr 2019 @ 15.00

Duncan Chisholm


Duncan Chisholm er født og opvokset omkring Inverness i det skotske højland. Hans lyd er dybt præget af det skotske højland.Duncan Chisholm er en af Skotlands ypperste fortolkere af den traditionelle Highland Fiddle Music. 

Med sit nye album Sandwood tegnes de smukkeste billeder af det skotske højland.

Med Duncan Riddel som mentor, har Duncan Riddel udviklet et ganske særligt udtryk, der afspejler "The Highland Air". 

Torsdag d. 4. april kl. 20

Entre: 150 kr.

Arrangør: Grindsted Musikforening. 

 

Fuldend koncertoplevelsen med en koncertmenu fra Café MAGION.

Oksesteak med bagt rødbede - gulerod - sennepskorn.
Pommes Rösti og Whiskey sauce.

Desserten består af en irish cream parfait - bærkompot.

175 kr. - 

Når du har købt billet, vil koncertmenuen være en valgmulighed som en del af købsprocessen. 

 

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herPraktisk
information

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser. 

Til arrangementer som dette vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information. Kørestolspladser er inklusive ledsager.MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.