Home   >  
Events   >  
DGI forårsopvisning 2024

DGI forårsopvisning 2024

Lokale gymnaster, efterskoler og DGI-hold er på gulvet i Vestjysk Bank Arena.

09 mar 2024 Kl. 10-21.30

DGI forårsopvisning 2024


Glæd dig til flotte rytmiske opvisninger, imponerende springeserier, efterskolernes seje og spændende indslag, farverige dragter, de første vejrmøller og de rutinerede vimpler. Der er mange hold, som gerne vil vise, hvad de har opnået, så kom med og lad dig imponere.Program

Programmet for DGIs forårsopvisning den 9. marts i MAGION

PROGRAM - Del 1
PROGRAM - Del 2

Arrangør: DGI Sydvest

Billet

Du kan købe din billet ved indgangen.

Entré: 75 kr.

DGI tager både imod kontant og mobilepay.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.