Home   >  
Events   >  
DGI: Danceevent med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard

DGI: Danceevent med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard

Vi lover, at alle kommer hjem fyldt med energi ovenpå 2 timers danseoplevelse til tonerne af 90'erne med to af Danmarks sejeste dansere.

26 sep 2021 12.00-14.00

DGI: Danceevent med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard


I samarbejde med DGI og GGIF Gymnastik glæder vi os så meget, til at Morten Kjeldgaard og Michael Olesen fra VILD MED DANS, kommer og fører an til dette store DANCE EVENT i MAGION!Et fedt danceevent

Alle kan være med, når vi skal danse, svede, grine og bevæge os sammen.

Temaet er 90'er dance party, så kom og dans med til tonerne af de kendte hits. Morten og Michael går all in på temaet og kommer i deres bedste 90'er outfits, og du er velkommen til at gøre det samme.

Vi lover, at alle kommer hjem fyldt med energi ovenpå 2 timers danseoplevelse til tonerne af 90'erne med to af Danmarks sejeste dansere.

 

Billetpriser - Earlybird!

EARLY BIRD:

  • EARLY BIRD: Køb din billet senest den 31. august til 200 kr.
  • Fra den 1. - 25. september er prisen 225 kr.

På dagen koster billetter 250 kr.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.