Home   >  
Events   >  
Den Lille Havfrue - AFLYST!

Den Lille Havfrue - Aflyst

Arrangementet er desværre aflyst! Billetkøbere har fået besked pr. e-mail og krediteres.

12 jan 2019 @ 12.00

Den Lille Havfrue - AFLYST!


De fleste kender persongalleriet og har måske set filmen op til flere gange. Men det er nok de færreste, der har fulgt Ariel og hendes venner på eventyr fra en badering i vandet.Arrangementet er desværre aflyst - vi beklager.

Svømmehallen har almindeligt åbent fra kl. 12-16Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.