Home   >  
Events   >  
Dansk Netparty #10

Dansk Netparty #10

Fra fredag den 19. til søndag den 21. april

19 apr 2019 @ 11.00

Dansk Netparty #10


Dansk Netparty fejrer deres event #10 - kom med til Danmarks hyggeligste LAN-event med ekstra drøn på!Der vil denne gang være plads til 400 deltagere, som fra fredag til søndag virkeligt kan få gamet og nørdet igennem. Der vil være masser af turneringer i bl.a.

  • CS:GO
  • Overwatch
  • League of Legends
  • Rocket League
  • Minecraft UHC
  • FIFA 19
  • Mini-Turneringer med masser af gak og løjer! (FFA)

Derfor skal I jo gå i skarp træning, være fokuserede - men først og fremmest købe en billet ;)

DNP glæder sig rigtigt meget til at se Jer, og håber I kan lide kagemand… Der kommer seriøst meget kagemand.

Du kan finde mere information og tilmelde dig på hjemmesiden www.dansknetparty.dkTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.