Home   >  
Events   >  
Cykelmyggene

Foredrag ved Cykelmyggene Marianne og Heidi

Tirsdag den 12. november kl. 19.00

12 nov 2019

Cykelmyggene


Marianne og Heidi vil i foredraget fortælle om deres mere end 20.000 km lange og oplevelsesrige cykeltur hjem fra New Zealand, samt vise flotte billeder og videoklip fra nogle af turens højdepunkter.Deres tur fandt sted fra slutningen af 2016 til begyndelsen af 2018 – i alt 1 år og 4 måneder, hvor de cyklede mere end 20.000 km.
På turen cyklede de igennem 20 meget forskellige lande, her mødte de befolkningen i øjenhøjde og oplevede en gæstfrihed udover det normale, samt vidt forskellige kulturer. Naturen og vejret var smuk, barsk, våd og til tider kold som de kom til at føle helt ind under huden.

Alle er velkomne!

Pris: 90 kr. / medlemmer 70 kr. inkl. kaffe 

Arrangør: Grindsted Husholdningsforenings aftenskoleTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.