Home   >  
Events   >  
Cirkus Trapez

VinterCirkus

Vintercirkus præsenteret af Cirkus Trapez

12 feb 2022 Kl. 11.00 og 15.00

Cirkus Trapez


Forestillingen indeholder at det som kendetegner en cirkusforestilling i verdensklasse.

Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i VinterCirkus 2022, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.Om forestillingen

VinterCirkus 2022 byder indenfor i manegen med et superflot og spændende program for hele familien, med internationale kunstnere og artister i særklasse samt masser af spændende indslag og shows.

Programmet er sammensat af Isabella Enoch.

Den garvede cirkusprinsesse optræder ikke længere med sit solo-trapeznummer, men publikum bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen. Det er nemlig også hende, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen sprechstallmeister. 

Publikum vil opleve et skørt hundeshow, dygtige jonglører, fascinerende trylletricks, ægte akrobater, et flot slangemenneske-indslag, seje trapezartister, frække geder og en nuttet pony.

Der bliver selvfølgelig masser at grine af, når latterlige komikere laver pudseløjerligheder, sjov og ballade. Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i VinterCirkus 2022, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

Program og billetter

I MAGION er der forestillinger både kl. 11 og kl. 15. 

Forestillingerne foregår i Vestjysk Bank Arena.

Billetter til showet sættes til salg af Cirkus Trapez via Billetten.dk. 

Børn under to kommer gratis ind, såfremt de sidder på skødet af en voksen.

Alle spørgsmål vedrørende billetsalg rettes til Cirkus Trapez på BILLET@CIRKUS-TRAPEZ.DK

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.