Home   >  
Events   >  
Christina Oxenvad

Christina Oxenvad

Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole inviterer til foredrag med læge og psykoterapeut Christina Oxenvad

07 mar 2024 19.00

Christina Oxenvad


Grindsted Husholdningsforenings Aftenskole arrangerer foredrag med læge og psykoterapeut Christina Oxenvad om hendes arbejde med metakognitiv terapi.Om foredraget

Christina Oxenvad er uddannet læge og psykoterapeut. Hun arbejder med Metakognitiv Terapi, der er en videns baseret psykologisk behandlingsform, som giver effektive redskaber mod stress, angst, depression, overtænkning, søvnproblemer, dårligt selvværd m.m.

Det er ikke folks tanker, der er problemet, men det tankerne gør – altså overtænkning – der er problemet.

Terapien går ud på at acceptere, at de negative tanker er der – og ikke bare forsvinder (måske aldrig) ved at forsøge at fortrænge dem. Man lærer, hvordan man undgår at bruge energi på dem og/eller griber dem, hver gang de dukker op, så de negative tanker ikke styrer ens liv. Man lærer at lade tankerne være i fred, når de banker på, hvilket giver mere ro i sindet og mindre stress.

METAKOGNITIV TERAPI – en rejse mod et bedre liv.

 

Pris: kr. 100,- for medlemmer / kr. 125,- for ikke-medlemmer

Foredraget arrangeres af Grindsted Husholdningsforenings AftenskoleTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.