Home   >  
Events   >  
Christian Bøving

Et lægeliv på kanten

Onsdag den 15. januar 2020 kl. 19.00 i Cafémødelokalet

15 jan 2020 19.00

Christian Bøving


Et foredrag fyldt med humor og selvironi blandet med en god cocktail af dødelig alvor v/ officer og forhenværende skibslæge på Kongeskibet Christian Bøving – også kendt fra TV serien ”ØEN”.Ingen tilmelding - Alle er velkomne!

Pris inkl. kaffe og kage: 100 kr. / medlemmer: 80 kr. 

Arrangør: Grindsted Husholdningsforenings aftenskoleTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.