Home   >  
Events   >  
Chris Macdonald

Chris Macdonald - Motivation og Trivsel

Underholdende og samtidig lærerigt foredrag med én af Danmarks ubetinget bedste foredragsholdere.

14 nov 2019 19:00

Chris Macdonald


Kunne du tænke dig at blive klogere på motivation og trivsel? Nu kan du opleve en af landets absolut bedste foredragsholdere formidle sin viden om motivation og trivsel baseret på forskning inden for fysiologi og psykologi.Om foredraget

Underholdende og samtidig lærerigt foredrag med én af Danmarks ubetinget bedste foredragsholdere, Chris MacDonald, som tager afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi og sætter skarpt på:

- Gode sociale relationer
- Mental sundhed
- Daglig bevægelse
- Naturlig mad
- Søvn

Unr. siddepladser - 275 kr.

www.aftenskolerne.dk

Information om arrangøren:
Aftenskolerne.dk Solbakkevej 2, 5464, Brenderup Fyn, DanmarkTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.