Home   >  
Events   >  
Caribisk Romsmagning

Caribisk Romsmagning i svømmehallen

Vi gentager succesen og skruer op for den caribiske stemning med romsmagning i svømmehallen sammen med Kælder Vin.

08 nov 2019 20.00

Caribisk Romsmagning


Vi gentager succesen med caribisk romsmagning i svømmehallen! Kom i åbentstående skjorte, bermudashorts og stråhat - nu får du chancen for at smage en masse lækker rom - syv stk. i alt - serveret i et tropisk klima - midt i svømmehallen.Praktisk Information

Kom med Johnny fra Kælder Vin når han i svømmehallens tropiske klima tager jer en tur igennem en lækker romsmagning - og næsten helt til Caribien.

Vær opmærksom på, at svømmehallen er varm - det er frivilligt om I vil komme i badetøj, blomstret skjorte og stråhat (vi åbner til varmtvandsbassinet i pausen), men ellers vil vi anbefale let beklædning. 

Der er adgang til det til lejligheden indrettede og afskærmede romlokale i svømmehallen fra ca. kl. 19.45. Her vil der være mulighed for at finde på plads, få købt en vand eller øl og blive akklimatiseret. Adgang enten gennem omklædningsrummet (hvis I ønsker at klæde om) eller via gæsteadgangen. For jer der skal klæde om anbefaler vi, at I ankommer til svømmehallen ca. kl. 19.30.

Romsmagningen begynder kl. 20 og varer til ca. 22.30 med en indlagt pause med mulighed for at købe forfriskninger.

Efterfølgende er der mulighed for at købe en kølig pilsner og få lidt romsnak i MAGION Café, hvis der skulle være lyst til det.  

Spisning starter kl. 18.15.

Til arrangementet gælder svømmehallens reglement.

Om Kælder-Vin

Kælder Vin drives af Johnny og Pia Mortensen. Passionen for vinen, og ikke mindst den kvalitet alle produkterne skal emme af, er med til at gøre Kælder Vin til et fantastisk sted at købe sin vin, spiritus, champagne og andre delikatesser – eller få afholdt en vinsmagning.

Johnny har gennem de sidste 20 år af sit liv beskæftiget sig med vin i mindre eller større omfang, og den viden han har opbygget i de år, bruger han i dag når han indkøber vin og afholder smagninger.

Se mere om Johnnys lækre vin- og delikatesse forretning Kælder VinTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.