Home   >  
Events   >  
Caribisk romsmagning

Caribisk romsmagning i svømmehallen

Elsker du rom og tropisk klima? Så skal du med til caribisk romsmagning i svømmehallen.

11 jan 2019 @ 19.30

Caribisk romsmagning


Kom i åbentstående skjorte, bermudashorts og stråhat - nu har du chancen for at smage en masse lækker rom serveret i et tropisk klima - lige midt i svømmehallen.I samarbejde med Johnny fra Diagonalen Vin & Blomster giver vi den traditionelle romsmagning en strejf af tropisk stemning, når vi rykker den caribiske romsmagning ind til bassinkanten i svømmehallen.

Man er mere end velkommen til at komme i sin bedste blomstrede åbentstående skjorte, bermudashorts og stråhat.

Billetter kan købes her til 350 kr. Der er også mulighed for at købe en tapas-menu til 109 kr. Tapas serveres kl. 18.15 - så er I sikret en helstøbt aften [tilbuddet dukker op, når I køber billetter til romsmagningen].

Der er adgang til dampbad, sauna og varmtvandsbassin fra kl. 19.00. Smagningen starter kl. 19.30 og varer til ca. kl. 22.00.

Herefter tilbyder vi, at I fra kl. 21.20 kan købe en dejlig kold fadøl og få styr på eventuelle indkøb af rom - eller bare få hygget. 

Svømmehallen er lukket under arrangementet. Omklædningsfaciliteterne lukker kl. 22.20. 

De almindelige regler for ophold i svømmehallen er gældende under arrangementet. Som i øvrigt foregår på kanten af bassinet.  Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herOplevelser
Til Alle

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.