Home   >  
Events   >  
Caribisk Romsmagning

Caribisk Romsmagning i svømmehallen

Vi gentager succesen og skruer op for den caribiske stemning med romsmagning i svømmehallen sammen med Kælder Vin.

08 nov 2019 20.00

Caribisk Romsmagning


Vi gentager succesen med caribisk romsmagning i svømmehallen! Kom i åbentstående skjorte, bermudashorts og stråhat - nu får du chancen for at smage en masse lækker rom - syv stk. i alt - serveret i et tropisk klima - midt i svømmehallen.







Praktisk Information

Kom med Johnny fra Kælder Vin når han i svømmehallens tropiske klima tager jer en tur igennem en lækker romsmagning - og næsten helt til Caribien.

Vær opmærksom på, at svømmehallen er varm - det er frivilligt om I vil komme i badetøj, blomstret skjorte og stråhat (vi åbner til varmtvandsbassinet i pausen), men ellers vil vi anbefale let beklædning. 

Der er adgang til svømmehallen fra kl. 19.30 (når den offentlige åbningstid er slut). 

Arrangementet starter ca. kl. 20 og varer til ca. 22.30. Efterfølgende er der mulighed for at købe en kølig pilsner og snakke rom i MAGION Café. 

Husk at du kan købe tapas til 109 kr. inden arrangementet som start på en hyggelig aften med vennerne. Tapas kan købes via når du køber din billet. 

Til arrangementet gælder svømmehallens reglement.

Om Kælder-Vin

Kælder Vin drives af Johnny og Pia Mortensen. Passionen for vinen, og ikke mindst den kvalitet alle produkterne skal emme af, er med til at gøre Kælder Vin til et fantastisk sted at købe sin vin, spiritus, champagne og andre delikatesser – eller få afholdt en vinsmagning.

Johnny har gennem de sidste 20 år af sit liv beskæftiget sig med vin i mindre eller større omfang, og den viden han har opbygget i de år, bruger han i dag når han indkøber vin og afholder smagninger.

Se mere om Johnnys lækre vin- og delikatesse forretning Kælder Vin







Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her









MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.