Home   >  
Events   >  
Byd Livet op til dans

Byd livet op til dans med Elisabeth Dalsgaard

Foredrag og dans med Elisabeth Dalsgaard. Alle kan være med!

03 apr 2020 kl. 16.30-18.30

Byd Livet op til dans


Vær med når Elisabeth Dalsgaard i samarbejde med DGI byder op til dans for alle.Om eventet

Vær med når Elisabeth Dalsgaard byder op til dans og underholder med sit foredrag på en humoristisk, energisk og sjov måde - omend med et vigtigt budskab. 

Det er videnskabeligt bevist, at motion og musik påvirker kroppen positivt. Når vi danser, har vi kombinationen af begge dele. Dans og motion kan gøre dig glad! Hør Elisabeth fortælle; hvorledes mænd, som normalt vil sætte sig selv i bås med Allan Simonsen, kan blive ramt af lykke-endorfiner på dansegulvet.

Elisabeth har undervist i dans og livsglæde i 30 år. Hun er konceptudvikler og har udviklet flere danse- og motionskoncepter. I samarbejde med Parkinson-foreningen har Elisabeth udviklet Parkinson Ballroom Fitness, som er en danseundervisning tilpasset folk med Parkinson. Senest har hun udviklet konceptet REHAPPY Ballroom Fitness i samarbejde med Hjerneskadeforeningen.

Tilmelding

Oplev en times dans med Elisabeth. Alle kan være med om du er sygdomsramt eller ej, så gør dansen godt for os alle.

Livet skal ikke være kedeligt! Dans og musik gør en mærkbar forskel.

Hvornår: fredag d. 3. april 2020 kl.16.30-18.30.

Pris: 150 kr. 

Tilmelding senest 23. marts.

Arrangør: DGI Sydvest

Tilmelding og info: www.dgi.dkTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.