Home   >  
Events   >  
Borgerkonference om Billund Kommunes udviklingsstrategi

Borgerkonference om Billund Kommunes udvikling

Oplev livstilsekspert Anne Glad og sæt dit aftryk på kommunen

06 apr 2019 @ 09.00

Borgerkonference om Billund Kommunes udviklingsstrategi


Billund Kommune inviterer til borgerkonference om Billund Kommunes udviklingsstrategi frem mod 2030. Sæt dit aftryk på fremtidens kommune - tag børnene med. Kommunen passer børnene, mens du tænker kreativt sammen med dine medborgere.PROgram

Programmet løber fra kl. 10-12.

Anne Glad inspirerer med foredraget "Deleøkonomi?! Hippiedrøm eller fremtidens virkelighed?"

Borgmester Ib Kristensen præsenterer udviklingsstrategien og inviterer til debat om tre temaer:

Stærke byer - her er godt at leve

Selvom vi er én kommune er vi forskellige. Ved at dele og hjælpe hinanden får vi bedre tilbud til alle.

Rettidig velfærd - mulighed for et godt liv hele livet

Vi skal sikre, at alle borgere har mulighed for livskvalitet i alle aldre.

Vokseværk i erhvervslivet - sammen bygger vi fremtiden

Billund er en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner. Her kan ting lade sig gøre. 

Info og tilmelding

Byrådet står i spidsen for at udvikle kommunen - men hvad tænker du er vigtigt?

Byrådet har siden forår 2018 arbejdet ed en ny Udviklingsstrategi, som skal sætte dagsordenen frem mod 2030. 

Deltag i konferencen og sæt dit aftryk på de områder, der betyder noget for dig - og tag børnene med. Kommunen passer børnene mens du tænker kreativt sammen med dine medborgere og politikerne. Konferencen slutter med lasagne til alle. 

Tilmelding på www.billund.dk/udviklingsstrategi2030

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herPraktisk
information

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser. 

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.