Home   >  
Events   >  
Borgerkonference - hvad gør vi, når vi bliver gamle

Borgerkonference 2023

Hvad gør vi, når vi bliver gamle? Gratis borgerkonference

31 maj 2023 Kl. 16

Borgerkonference - hvad gør vi, når vi bliver gamle


Billund Kommune inviterer til gratis konference med fokus på, hvordan civilsamfund, kommune og borgere kan løse fremtidens udfordringer på ældrevelfærdsområdet.

Konferencen byder på inspirerende oplæg med bl.a. livsstilsekspert Christine Feldthaus, journalist og forfatter Karen Lumholt, paneldebat, spisning og musikalsk indslag.

Deltagelse er gratis.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.