Home   >  
Events   >  
Badminton: Højbjerg - Greve

Badminton i topklasse: Højbjerg mod Greve

Oplev nogle af landets bedste badmintonspillere live i MAGION.

28 jan 2020 18:00-21:00

Badminton: Højbjerg - Greve


To af landets bedste badmintonhold - Højbjerg og Greve - spiller ligakamp mod hinanden i MAGION.Om Kampen

Grindsted Badmintonklub er en samarbejdsklub til Højbjerg Badmintonklub. Med jævne mellemrum placerer Højbjerg hjemmekampe hos samarbejdsklubberne.

Højbjerg er tophold i Badmintonligaen. 

Ligakampen mellem Højbjerg og Greve spilles i Magion i Grindsted tirsdag den 28. januar klokken 18.00.

 

Gratis Entré

Der vil være gratis entre til opgøret, der bliver spillet i DJS Hal 3. Her laves pladser til godt 400 tilskuere - der forventes 200 fra Smilets By til denne afgørende topkamp.

Højbjerg er p.t. tophold mens Greve på trejdepladsen i ligaen kæmper for at nå slutspillet.  

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.