Home   >  
Events   >  
Badminton: begynderturnering i MAGION

Badminton: Begynderturnering i MAGION

En turnering for spillere, der er helt nye i sporten eller som højest har spillet badminton i én sæson.

27 okt 2019 09.00-15.00

Badminton: begynderturnering i MAGION


Tilmeld dit barn til en fed turnering for den nye badmintonspiller. Deltagelse giver en rigtig god smag for sporten og stemningen ved de store turneringer. Turneringen er for U9 til U15 spillere. Arrangeres af Grindsted Badmintonklub og DGI.Tilmelding

Tilmelding senest den 13. oktober online på www.dgi.dk.

Turneringen spilles som singlespiller.

 

 

Kontakt

Grindsted Badmintonklub

v/Erik Thøgersen

Tlf.: 24762776

E-mail: connyerik02@gmail.comTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.