Home   >  
Events   >  
Aqua Disco Halloween

HALLOWEEN Aqua Disco - UDSOLGT

MAGION holder HALLOWEEN Aqua Disco i svømmehallen for børn i 2.-7. klasse. En aften hvor børnene kan boltre sig til et 100 % alkoholfrit vanddiskotek.

01 nov 2019 19:00

Aqua Disco Halloween


UDSOLGT! Svømmehallen omdannes til et HALLOWEEN-vanddiskotek med discolys, musik og med alle vanddyrene i vandet. Aftenen er forbeholdt 2.-7. klasse, der får en anderledes oplevelse af svømmehallen med rig mulighed for at have det sjovt i vandet.Aftenen starter kl. 19.00 og kører med fuld fart frem til kl. 21.00. Der er ekstra personale i svømmehallen og sikkerheden er i top. De almindelige regler for ophold i svømmehallen er naturligvis også gældende denne aften.

Det koster 50 kr. at komme til Aqua Disco - ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Svømmehallen er lukket for offentlig svømning på fredage med Aqua Disco. Der er ikke adgang for voksne til arrangementet - vi opfordrer forældre til at hygge sig i MAGIONs store foyer-område. Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herAqua disco
for børn!

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.