Home   >  
Events   >  
Anders Blichfeldt - Christmas Magic 2022

Anders Blichfeldt - Christmas Magic

Anders Blichfeldt leverer en helt særlig julekoncert

10 dec 2022 Kl. 20.00

Anders Blichfeldt - Christmas Magic 2022


Anders Blichfeldt yder en kæmpe indsats for at give publikum en unik oplevelse, et show uden sidestykke og en julekoncert man ikke finder andre steder.Om CHristmas Magic

I Christmas Magic følger publikum Anders' oplevelse af julen i de fire livsfaser, fra han var barn, hen over ungdomsårene, til midt i livet. Vi ender med et bud på hvordan julen forhåbentlig ser ud for Anders og alle os andre, når vi bliver gamle. Det er rørende, det er sjovt, det er gennem musikalsk og kun muligt fordi vi har med en af Danmarks allerbedste sangere og entertainere at gøre. 

Sidste års kæmpe succes i hele landet med Christmas Magic har for alvor givet Anders blod på tanden. I 2022 bliver det mere personligt og en rød (jule)tråd gennem hele showet får os alle til at stoppe op og glædes ved vores liv og det der betyder noget for os. 

KÆMPESKÆRM

Anders kommer til at optræde alene foran en kæmpe skærm. Som publikum kommer I til at opleve en magisk verden, hvor I det ene øjeblik oplever Anders helt alene på scenen, for sekundet efter at se ham stå foran et stort orkester. I næste nu er I på kanetur i høj sne, efterfulgt af et 50 mands stort gospelkor.

Julebuffet

MAGION Café tilbyder en lækker julebuffet til 205 kr. På julebuffeten finder I et stort udvalg af retter. 

 • Ovnbagt laks
 • Tartelet
 • Svampestuvning
 • Bacon
 • Brød og smør
 • Kalveculotte
 • Flæskesteg med sprød svær
 • Frisk julesalat
 • Små ovnbagte kartofler
 • Sky sauce
 • Honningbagte rødbeder & timian

Desserten er klassisk Ris ala mande med kirsebærsauce

Spisning fra kl. 18.00

Billetter

Showet starter kl. 20. 

Dørene åbnes kl. 19.30.

Der sælges nummererede pladser.

Pris 395 kr. + 25 kr. gebyrTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.