Home   >  
Events   >  
Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel

I julen 2020 vender Anders Blichfeldt tilbage med Danmarks festligste julekoncert med swingende gospel versioner af klassiske julesange.

28 nov 2020 20:00

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020


Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock ‘n roll, liv og glade dage. Billetsalget starter 24. marts.Om Koncerten

Der bliver også i 2020 lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som du også kan opleve et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel-genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon-spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Covid-19 Info

Vi afvikler koncerten trygt og sikkert for jer og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Her er et overblik over de væsentligste forholdsregler

  • Der er krav om brug af mundbind eller ansigtsvisir med mindre du sidder ned.
  • Hold afstand og sørg for god håndhygiejne til alle tider.
  • Vores salsplan er tilpasset kravene om sikker afstand. Vi beder dig finde din plads hurtigt og i al væsentlighed blive siddende.
  • Føler du dig placeret uhensigtsmæssigt ift. afstandskravet, så giv personalet besked. Vi finder en løsning.
  • Som gæst kan du købe drikkevarer i baren før koncerten og bestille drikkevarer til pausen.
  • Vores rengøring er opgraderet
  • Tag jakken med i salen - Garderoben er lukket.
  • Er du syg eller har du symptomer på sygdom, så bliv hjemme

Læs mere her!

Praktisk info

Entrépris: 295 kr. inkl. gebyr.

Nummererede pladser.

FORUDBESTILLING TIL BAR FØR KONCERTEN

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Praktisk information:

Kørestol- og handicappladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 3848 1630.

Mere praktisk informationTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.