Home   >  
Events   >  
Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel

I julen 2020 vender Anders Blichfeldt tilbage med Danmarks festligste julekoncert med swingende gospel versioner af klassiske julesange.

28 nov 2020 20:00

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2020


Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock ‘n roll, liv og glade dage. Billetsalget starter 24. marts.Om Koncerten

Der bliver også i 2020 lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som du også kan opleve et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel-genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon-spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Julemenu

Julemenu: 225 inkl. gebyr

MAGION Café planlægger en lækker julemenu.

Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten. Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter efterfølgende - skriv til msh@magion.dk eller ring på 2910 6508.

PAUSEBESTILLING:

Undgå køen i pausen i baren. MAGION Café tilbyder gæster at bestille drikkevarer til pausen. Bestil på www.magion.dk.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur- og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til et større selskab, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 3052 4333.

Praktisk info

BILLETSALG FRA 24. MARTS

Entrépris: 295 kr. inkl. gebyr.

Nummererede pladser.

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Praktisk information:

Kørestol- og handicappladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 7015 6565.

Mere praktisk informationTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.