Home   >  
Events   >  
Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingende gospel versioner af klassiske julesange.

13 dec 2019 20:00

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019


Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage.Om Koncerten

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingende gospelversioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, ligesom der også bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospelgenren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Julebuffet

UDSOLGT

MAGION Café planlægger en lækker julebuffet.

Bagt laks m/nellike og chilli
Røget svinemørbrad m/peberfrugtpesto
Hønsesalat
Vaniljemarineret skinkesteg
Langtidsstegt oksefilet
Krydderstegte kartofler
Flødekartofler
Bagte rodfrugter
Marineret pastasalat
Sprød salat m/ærter og bacon
Dressing
Hjemmebagt brød m. smør

Fragilitekage m/panna cotta m/appelsin

Julebuffet: 205 inkl. gebyr

Spisning starter kl. 18.00

Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten. Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Praktisk info

Billetpris: 295 kr. inkl. gebyr

Koncertstart kl. 20.00

Nummererede pladser.

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 32 22 49 60.

Kørestolspladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 70 15 65 65.

 

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.