Home   >  
Events   >  
Alletiders Julekalendersange

Alletiders julekalendersange

Vær med når Kaya og Ole med band præsenterer de 24 bedste julekalendersange

09 dec 2023 Kl. 15.00

Alletiders Julekalendersange


Både børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på det særdeles populære repertoire af julekalendersange.Om koncerten

Vi kender dem alle sammen… Hvert år op til Jul dukker de op igen, og vi mindes og husker tilbage… Julekalendersangene fra de mange forskellige TV-julekalendere, der har været igennem tiden. Flere af dem er blevet til klassikere og en fast del af det traditionelle repertoire af sange og til højtiden, og hvert år lanceres mindst én ny sang, der kandiderer om at opnå samme status som de mange forgængere.

Historien med de populære TV-julekalendere går helt tilbage til starten af 1960’erne, og der har gennem tiden været mange forskellige sange, men hvilke er og har været blandt de bedste?

Den populære duo Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har sat sig for at finde frem til de 24 bedste og mest populære sange fra de mange års TV-julekalendere og sammen med et orkester præsentere dem for publikum i familiekoncerten ”Alletiders Julekalendersange”, hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på et særdeles populært repertoire. Hvilke sange mon kommer med blandt de 24 bedste sange?

Det er nok at tage fat på i feltet med de mange kendte TV-julekalendere – ”Tidsrejsen”, ”Juleønsket”, ”Julefeber”, ”Tinkas Juleeventyr”, ”Absalons Hemmelighed”, ”Vinterbyøster”, ”Nissebanden”, ”Jul på slottet”, ”Alletiders Jul”, ”Jul i Gammelby”, ”Jesus og Josefine”, ”Torvet”, ”Juletestamentet”, ”Jullerup Færgeby” m.fl.

Praktisk information

Koncerten afvikles i Vestjysk Bank Arena.

Sal: Nummererede pladser

Koncertstart: kl. 15

Dørene åbner 30 minutter før.

Billetpris 225 kr. + gebyr.

Der er ingen pause i showet. 

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel Hedemarken

julelækkerier

Gør din julekoncertoplevelse endnu mere hyggeligt ved at forudbestille julelækkerier inden julekalenderkoncerten.

Forudbestil MAGION Cafés varme og velsmagende æbleskiver og belgiske vafler, og vi vil have dem klar til dig og dine gæster, så I kan nyde stemningen og eftermiddagen med lidt ekstra julehygge.

Spisning fra kl. 13.30

Ønsker I at sidde ved samme bord, købes billetterne samlet. Så sørger vi for at have et bord klar til jer på dagen.

BESTILLING AF ÆBLESKIVER OG BELGISKE VAFLER

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning eller specielle ønsker, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 30 52 43 33.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.